:
Käyntiosoite Tiedepuisto 4
28600 PORI
Teknologiakeskus Pripoli
Puhelin (02) 641 2711
Faksi (02) 641 2712
Internet http://www.yritysohjaus.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1056179-2
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Tilitoimisto, yritysneuvontaa, taloushallintoa

Kuvaus

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on täydenpalvelun tilitoimisto, nykyaikainen ja tehokas ratkaisu taloushallinnon kysymyksiisi. Täysivaltainen palvelumme jättää Sinulle aikaa keskittyä olennaiseen - menestyksen luomiseen. Palvelemme Porin lisäksi koko Satakunnan alueen yrittäjiä Harjavallassa, Kokemäellä, Huittisissa, Kankaanpäässä ja Ulvilassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoa
Palvelemme arkisin maanantai-torstai klo 8-16 ja perjantaina 8-14.


MISTÄ TUNNISTAT HYVÄN TILITOIMISTON?
Kirjanpitäjä on yksinyrittäjän luottohenkilö. Palvelun hinta ei saa olla määräävä tekijä. Lakisääteisten peruspalveluiden lisäksi kirjanpitäjä neuvoo tuloksen tulkinnassa ja veroasioissa. Asiakkaan kannalta olennaista on myös hinta-laatusuhde. Ensin kannattaa kartoittaa kanssamme mitä tarpeita yritykselläsi on ja mitä palveluja sekä konkreettisia ratkaisuja tilitoimistomme näihin tarjoaa. Yrittäjät ovat tutkimusten mukaan kaikkein tyytymättömimpiä tilitoimistoihin, joka pystyvät tarjoamaan vain perusrutiinien hoitoa, kun yrittäjät odottavat enemmän neuvoja ja tukea omalle liiketoiminnalleen!

KOULUTETTU HENKILÖKUNTA
Kysy suoraan - me vastaamme. Henkilökuntamme on saanut ammatillisen koulutuksen. Varsinkin tilitoimistoalalla on osallistuttava täydentävään ja ajantasaistavaan koulutukseen, jotta pysyttäisiin muuttuvan lainsäädännön mukana.

PALVELUT JA TYÖTAVAT
Kulkevatko tietosi sähköisesti? Miten maksuliikennettäsi hoidetaan? Toimivatko verkkolaskut? Mitä raportteja voi ja kannattaa saada?
Länsi-Suomen Yritysohjaus pysyy aikataulussa, tuottaa laadukkaita selkokielisiä raportteja ja muuttaa yrityksesi toiminnan tulokset selkeiksi numeroiksi ja ohjenuoraksi päätöksenteolle.

Yhteystiedot

KTM, KLT-kirjanpitäjä
Sanna Valkeejärvi

(02) 641 2711

 


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus